Tobe

Acest curs se adresează celor dornici să ia lecții de tobe, pentru a învăța un instrument complex, atractiv și spectaculos, care oferă satisfacții extraordinare, favorizând atât capacitatea de gândire cât și de memorare a cursantului. Poate fi studiat pentru a face carieră, ca simplu hobby de timp liber, sau din pură curiozitate.

În timpul lecțiilor de tobe se va acorda atenție expresiei muzicale, creativității și repertoriului. Se vor urmări treptat următorii pași: introducerea setului de tobe, noțiuni de teorie muzicală, diversitatea ritmurilor, diviziuni și subdiviziuni precum și tehnici specifice cântatului în trupă, formulele ritmice.
Metoda de predare este personalizată în funcție de preferințele – aspirațiile muzicale ale fiecarui elev dorindu-se stimularea acestuia și prin abordarea unui repertoriu de melodii preferate care să-l motiveze în studiu!

Înainte de începerea acestui curs, se va efectua o evaluare inițială.
Această evaluare nu durează mai mult de 5 minute! Ea constă într-un test de ritm, pentru a putea stabili dacă viitorul cursant are sau nu inclinații către acest instrument!

Înscrierile se fac pe toată perioada anului. Testările sunt gratuite!

Vârsta minimă de înscriere este de 11 ani.