Pian

Vă recomandăm să alegeți pianul ca prima opțiune în cazul în care vârsta este încă mică (5-6 ani). Pianul dezvoltă urechea muzicală și este un foarte bun punct de plecare în studiul muzicii.
Cursul de pian, se desfășoară după o metodă adoptată de toți profesorii, verificată în timp și aducătoare de rezultate.

Beneficiile cursurilor de Pian:
Chiar dacă nu toți copiii care iau lecții de pian vor avea o carieră muzicală, există o serie de avantaje pe care aceste cursuri le aduc în dezvoltarea acestora:

Dezvoltă atenția și memoria

Deoarece copilul este nevoit să realizeze mișcări diferite cu cele două mâini și să urmărească partituri din ce în ce mai complexe, capacitatea sa de concentrare a atenției va crește foarte mult. De asemenea, memoria de lucru, cea care se ocupă de păstrarea informațiilor de care avem nevoie pentru a finaliza o sarcină, este îmbunătățită prin intermediul lecțiilor de pian.

Dezvoltă motricitatea
finã

Mișcările degetelor pe clapele pianului îi dezvoltă copilului capacitatea de a efectua mișcări fine cu viteză și precizie precum și coordonarea dintre cele două mâini.

Stimulează sensibilitatea auditivă

Dacă lecțiile de pian încep de la vârste cât mai mici, copilul își poate îmbunătăți auzul muzical, care îi permite perceperea diferențiată a ritmurilor și intensităților sunetelor.

Dezvoltă constructiv spiritul de competiție

Copiii care depun efort și au talent muzical, ajung să participe la competiții muzicale, unde nivelul lor de pregătire este evaluat și recompensat. A face față cu succes unei competiții este o abilitate care îi va fi de folos în toate situațiile de examen pe care le va întâlni.

Înscrierile se fac pe toată perioada anului. Testările sunt gratuite!

Vârsta minimă de înscriere este de 5 ani.